Begrafenisondernemers

Uitvaartzorg De Lelie

Een overlijden komt altijd onverwacht? Afscheid nemen is niet eenvoudig. In deze moeilijke tijden staat Uitvaartzorg De Lelie u bij en verzorgt de uitvaart van uw geliefde. Zij nemen alle praktische beslommeringen uit handen en samen zorgen zij voor een uitvaart op maat.

Uitvaartzorg De Lelie ondersteunt ons op verschillende vlakken, zij helpen ons met vergader- en ontmoetingsruimte, opslag van materialen.

Nooit Vergeten
Nooit Vergeten, de allereerste babyuitvaartonderneming in België. Nooit Vergeten wil het verlies van een sterrenkindje zichtbaar en bespreekbaar maken, zodat de omgeving van de ouders en onze maatschappij beseffen dat dit prachtige kindje nooit vergeten zal worden en voor altijd een wezenlijk onderdeel van het gezin zal blijven uitmaken. Om het taboe rond sterrenkindjes en babyuitvaarten in België te helpen doorbreken, ondersteunen we sensibiliseringscampagnes en workshops voor zorgverleners en uitvaartmedewerkers. Als eerste babyuitvaartonderneming in ons land, staat ze steeds klaar voor ons met goede raad en advies. Tevens is zij ook de eerste organisatie die de Cuddle Cot invoert in ons land.